Si Kategoritë e produkteve - Dongguan Walley Machinery Technology Co., Ltd.

Kategoritë e produkteve

Kategoritë e produkteve

1.Radiator (radiator i integruar në kuadër, radiator profili, radiator teh, radiator i CPU, radiator elektronik, radiator LED, radiator jo standard, radiator inverter, radiator me densitet të lartë, radiator modular, radiator Spade, radiator tub ngrohje, radiator stampues, i falsifikuar radiator, radiator i ekstruduar)

Seria e konvekcionit të erës

Seritë e ciklit të ujit

 

2. Pajisjet (pajisjet e inspektimit me precizion, pajisjet e prodhimit me precizion, pajisjet e pjesëve të automjeteve, pajisjet e pjesëve të avionëve)

Balancimi i pjesëve të skuterit

Pjesë të pajisjeve mjekësore

Pjesë të pajisjeve të komunikimit

Pjesë të pajisjeve të dronit

Pjesë të pajisjeve LED

Pjesë të pajisjeve ushtarake

pjesët e makinave

Pjesë kyçe inteligjente

Pjesë kllapash (pajisje fotografike, pamje armësh, pajisje shtëpiake, LED, etj.)

Metoda e përpunimit

Përpunimi me saktësi CNC

Përpunimi i saktë i tornosë CNC

Përpunimi Zviceran Precision

Torno Përpunimi me precizion

Përpunimi me precizion të përbërë nga tornimi dhe bluarja

Stampimi

Përpunimi me precizion të derdhjes me die

Përpunimi i saktë i profilit

Materiali

Përpunimi i pjesëve inox

Përpunimi i pjesëve të çelikut të karbonit

Përpunimi i pjesëve të aliazhit të titanit

Përpunimi i pjesëve të aluminit

Përpunimi i pjesëve të bakrit

Përpunimi i pjesëve të saldimit të montimit

Përpunimi i pjesëve jo metalike