производ

  • Injection Molds Parts

    Делови за калапи за инјектирање

    Како водечки кинески производител на калапи за вбризгување на пластика, ние сме специјализирани за изработка на различни калапи за инјектирање на пластика за автомобили, домашни апарати, медицинска опрема, електроника и спортска опрема, како и општи индустриски OEM апликации.Нашата компанија зафаќа површина од повеќе од 3.800 квадратни метри работилница, опкружена со удобен транспорт.Во моментов, нашата група достигнува повеќе од 150 одлични производители на алатки во Кина и капитални средства до повеќе од 15 милиони јени.Нашиот капацитет е...