produkt

  • Injection Molds Parts

    Pjesë Moulds Injection

    Si prodhuesi kryesor i mykut të injektimit të plastikës në Kinë, ne jemi të specializuar në prodhimin e kallëpeve të ndryshme të injektimit të plastikës për automobila, pajisje shtëpiake, pajisje mjekësore, pajisje elektronike dhe sportive, si dhe aplikacione të përgjithshme industriale OEM.Kompania jonë mbulon një punëtori prej më shumë se 3800 metra katrorë, e rrethuar me transport të përshtatshëm.Aktualisht, grupi ynë arrin në më shumë se 150 veglabërës të shkëlqyer në Kinë dhe asete kapitale në më shumë se 15 milionë RMB.Kapaciteti ynë është...