správy

Hlavné vysokokvalitné dodávateľské zdroje strojárskeho priemyslu sú sústredené v oblasti delty Perlovej rieky a delty rieky Yangtze, v ktorých je počet výrobcov na spracovanie CNC sústruhov tiež veľmi početnou skupinou.Ako teda presne vybrať výrobcov na spracovanie CNC sústruhov?Technológia Wally Machine sa s vami porozpráva o:

Po prvé, pred výberom továrne na spracovanie CNC sústruhu musíme pochopiť, že kvalitný výrobca CNC sústruhu má tieto vlastnosti, ako vytvoriť štandard vysokej kvality?

1. Výrobcovia vysokokvalitných CNC sústruhov by sa mali najskôr pozrieť na imidž a kultúru podniku.Základným dôvodom, prečo je ťažké formovať kultúru v strojárskom priemysle, je nízka celková kvalita zamestnancov.Ak má továreň na spracovanie CNC sústruhu dobrý vonkajší imidž a firemnú kultúru, ukazuje to, že vedenie podniku je veľmi pozorné a má vynikajúce školenie zamestnancov a kultúrnu akumuláciu Charakteristiky kvalitných dodávateľov.

2. Druhým materiálom továrne na spracovanie vysokokvalitných CNC sústruhov je základný manažment 7S.V porovnaní s elektronickým priemyslom je implementácia 7S v strojárskom priemysle náročnejšia.Ak je usporiadanie a náprava 7S v dielni veľmi dobrá, musíme odviesť veľmi dobrú prácu v divízii oblasti 7S, umiestnenie materiálu a štandardizácia prevádzky Výrobcovia môžu znížiť výskyt mnohých chybných výrobkov, dodávka bude včasnejšia.

3. Skontrolujte podrobnú implementáciu systému riadenia podniku, proces spracovania ponuky, proces dodania objednávky, proces vývoja procesu, proces kontroly kvality a systémový proces.Ak sú splnené vyššie uvedené podmienky, ukazuje to, že aj prevádzka podniku je vynikajúca a má vlastnosti kvalitnej továrne na spracovanie CNC sústruhov. 

Jedným slovom, vynikajúci výrobcovia CNC sústruhov majú dobrý externý imidž a vyspelý manažérsky tím a dlhodobá prevádzka vytvorila dobrú atmosféru podnikovej kultúry.Víziou technológie Volley Machine je, že presné obrábanie môže pomôcť technologickým inováciám.Dúfame, že sa staneme vynikajúcim procesorom v oblasti mechanického spracovania a prispejeme k čínskej inovácii a technológii.


Čas odoslania: 12. októbra 2020