tala fou

I le faʻagasologa o faʻagasologa faʻainisinia i aso taʻitasi, o le faʻaogaina o le nofoaga autu o masini CNC o le faiga sili ona taatele, faʻapea foʻi ma le sili ona faʻalagolago i le faʻaogaina o masini.Pe a tatou fiafia i masini tekonolosi e foia ai faafitauli o le gaosiga, pe faʻafefea ona puipuia le CNC machining center mai le taia o le masini o le taulaiga foi lea o le pulega i aso taitasi.

O avanoa faʻalavelave e i ai se aafiaga ogaoga i le saʻo o mea faʻaoga saʻo.O le malosi o le faʻalavelave e ono faʻaleagaina ai meafaigaluega, oloa, ma vaega faʻavae totonu ole masini masini.I se isi faaupuga, o le aʻafiaga i le CNC machining centre e matua ogaoga.O a mafuaaga o le fetoaiga?

1. Meafaigaluega taui mea sese tau mea sese o le a mafua ai fetoaiga, e pei o le faamaopoopo tui offset taui mea sese mea sese, tau totogi umi H tau faaofi sese po o le valaau sese, faamaopoopo mea sese mea sese, g54, G40, G49, g80 tau faaofi sese, ma isi.

2. Faagaioiga sese o le mafuaaga autu foi lea o le faʻalavelaveina o masini, e pei o le faʻaogaina o masini sese, faʻapipiʻiina o meafaigaluega sese poʻo le suiga o meafaigaluega, mea sese o le telefoni, leai se toe foʻi i le mea muamua pe a uma ona amata, uili lima poʻo le faʻatonuga o tusi lesona.O mafuaʻaga ia o mafuaʻaga taua mo le faʻalavelaveina o masini i le nofoaga autu o masini CNC.

E faʻafefea ona aloese mai le faʻalavelaveina o mea e fai e faʻamautinoa ai le saʻo o le CNC machining center?E masani lava o le tele o tagata o le a faʻaogaina le faʻaogaina o le faʻaogaina o le numera o masini, lea e mafai ona maua ai se siosiomaga moni o le faʻaogaina o numera, faʻataʻitaʻiina le faagasologa o le gaioiga e ala i le faʻaogaina o numera faʻataʻitaʻiga polokalame, ina ia faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le gau tele o meafaigaluega masini. i le faagaoioiga moni o meafaigaluega masini CNC.

O le umi lava i le galuega i aso uma, faʻagaioiga faʻaeteete, e mafai ona e aloese mai le tele o faʻalavelave faʻalavelave masini.E ala i le faʻamalosia o le faʻagasologa o le faʻaogaina saogalemu, faʻataʻitaʻiga suʻega ma suʻesuʻega ma isi galuega faʻavae, e mafai foi ona faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻalavelave, ma faʻamautinoa le saogalemu ma le saʻo o meafaigaluega i totonu o le CNC machining center.


Taimi meli: Oke-12-2020