banner3-1(1)
banner1-1(6)
banner2-1(2)
沃尔利

Proses produksi lan pangembangan

  • Panjaluk pelanggan
  • Skema teknis
  • Implementasi Desain
  • Tes prototipe
  • pilot run teknik
  • Ngirim pelanggan

Tampilan produk

Kanthi layanan berkualitas tinggi lan reputasi apik, Wally terus berkembang ing industri mesin presisi CNC.

ndeleng liyane

babagan awake dhewe

Babagan deskripsi pabrik

apa kita nindakake

Dongguan Voerly Machinery Technology Co., Ltd. didegaké ing Juni 2002, independen saka departemen pasar jaban rangkah mesin qianrunshun.Dumunung ing Kutha Changping, Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China.Iki minangka perusahaan teknologi tinggi kanthi kemampuan komprehensif sing kuat ing pamrosesan bagean mesin presisi, desain peralatan, pangembangan lan produksi, lan desain lan pangembangan radiator.Proses produksi utamane kalebu mesin presisi CNC, pangolahan bubut CNC, lan Stamping mbentuk, riveting, perakitan, lan liya-liyane. Processing modul lan lapangan liyane.

Kanthi layanan berkualitas tinggi lan reputasi apik, Wally terus berkembang ing industri mesin presisi CNC.Iku ora mung tansah nambah ing Processing non-standar, nanging uga ndadekake kemajuan gedhe ing Processing modul tliti, Processing produk radiator, Processing peralatan tliti, etc., Nyediakake layanan Nilai-ditambahake kanggo pelanggan kanggo ngrampungake mundhut siji-mandeg.

liyane >>

We are XiaoKang Machinery!

Dongguan Voerly Machinery Technology Co., Ltd. didegaké ing Juni 2002, independen saka departemen pasar jaban rangkah mesin qianrunshun.Dumunung ing Kutha Changping, Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China.

kabar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Kepiye carane milih CNC kanthi kualitas dhuwur ...

Sumber daya pemasok utama industri pangolahan mekanik bermutu tinggi dikonsentrasi ing ...

Apa tutup pelindung ...

Kita kabeh ngerti, pusat mesin cnc minangka peralatan pangolahan nglereni kanthi kacepetan dhuwur, spindle sp ...
liyane >>

Jinis mesin limang sumbu ...

Umume saka limang pusat mesin sumbu nganggo struktur 3 + 2, yaiku, XYZ telung gerakan linear ...
liyane >>