telusuri domain sampeyan

Kualitas apik minangka karakter sing apik, kualitas apik yaiku nguber Voerly kaya biasane!

Budaya Perusahaan

Njupuk mesin tliti CNC minangka operator, nggawe nilai kanggo pelanggan lan nyadari harvest pindho semangat karyawan lan peradaban materi.

Tampilan produk

Kanthi layanan berkualitas tinggi lan reputasi apik, Wally terus berkembang ing industri mesin presisi CNC.

ndeleng liyane
  • 1
  • 2
  • 3

Dongguan Voerly Machinery Technology Co., Ltd. didegaké ing Juni 2002, independen saka departemen pasar jaban rangkah mesin qianrunshun.Dumunung ing Kutha Changping, Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China.Iku perusahaan teknologi dhuwur kanthi kemampuan komprehensif sing kuat ing pamrosesan bagean mesin presisi, desain peralatan, pangembangan lan produksi, lan desain lan pangembangan radiator.Proses produksi utamane kalebu mesin presisi CNC, pangolahan bubut CNC, lan Stamping mbentuk, riveting, perakitan, lan liya-liyane. Processing modul lan lapangan liyane.

Kanthi layanan berkualitas tinggi lan reputasi apik, Wally terus berkembang ing industri mesin presisi CNC.Iku ora mung tansah nambah ing Processing non-standar, nanging uga ndadekake kemajuan gedhe ing Processing modul tliti, Processing produk radiator, Processing peralatan tliti, etc., Nyediakake layanan Nilai-ditambahake kanggo pelanggan kanggo ngrampungake pengadaan siji-mandeg.

sinau More