banner3-1(1)
banner1-1(6)
banner2-1(2)
沃尔利

Proses produksi sareng pamekaran

  • paménta konsumén
  • Skéma teknis
  • Palaksanaan Desain
  • tés prototipe
  • rékayasa pilot ngajalankeun
  • Nganteurkeun konsumén

Pintonan produk

Kalayan layanan kualitas luhur sarta reputasi alus, Wally tumuwuh steadily dina industri mesin precision CNC.

nempo leuwih

tentang Kami

Ngeunaan katerangan pabrik

naon urang ngalakukeun

Dongguan Voerly Machinery Technology Co., Ltd. diadegkeun dina Juni 2002, bebas tina mesin qianrunshun departemén pasar luar negeri.Tempatna di Kota Changping, Kota Dongguan, Propinsi Guangdong, Cina.Éta mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi kalayan kamampuan komprehensif anu kuat dina pamrosésan bagian mesin presisi, desain fixture, pamekaran sareng produksi, sareng desain sareng pamekaran radiator.Prosés produksi utama na ngawengku CNC machining precision, CNC lathe processing, sarta Stamping ngabentuk, riveting, assembly, jeung sajabana produk ngalibetkeun: bagian alat médis processing, alat komunikasi processing, bagian mobil processing, produk militér processing, konektor bagian processing, radiator. processing modul jeung widang séjén.

Kalayan layanan kualitas luhur sarta reputasi alus, Wally tumuwuh steadily dina industri mesin precision CNC.Ieu mah ngan saukur terus ngaronjatkeun di processing bagian non-standar, tapi ogé nyieun kamajuan hébat dina processing modul precision, pamrosésan produk radiator, processing fixture precision, jeung sajabana, nyadiakeun layanan nilai-ditambahkeun pikeun konsumén pikeun ngalengkepan hiji-eureun ngayakeun.

deui >>

Kami Mesin XiaoKang!

Dongguan Voerly Machinery Technology Co., Ltd. diadegkeun dina Juni 2002, bebas tina mesin qianrunshun departemén pasar luar negeri.Tempatna di Kota Changping, Kota Dongguan, Propinsi Guangdong, Cina.

warta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Kumaha urang kudu akurat milih kualitas luhur CNC ...

Sumber daya supplier kualitas luhur utama industri pangolahan mékanis konsentrasi dina ...

Naha panutup pelindung ...

Salaku urang sadaya terang, cnc machining puseur mangrupakeun-speed tinggi parabot processing motong, spindle na sp ...
deui >>

Jenis mesin lima sumbu ...

Kalolobaan lima puseur machining sumbu ngadopsi 3 + 2 struktur, nyaeta, XYZ tilu gerak linier a ...
deui >>