milarian domain anjeun

Kualitas anu saé mangrupikeun karakter anu saé, kualitas anu saé nyaéta ngudag Voerly sapertos biasa!

Budaya Perusahaan

Nyandak mesin precision CNC salaku pamawa, éta nyiptakeun nilai pikeun konsumén sareng sadar panén ganda sumanget karyawan sareng peradaban material.

Pintonan produk

Kalayan layanan kualitas luhur sarta reputasi alus, Wally tumuwuh steadily dina industri mesin precision CNC.

nempo leuwih
  • 1
  • 2
  • 3

Dongguan Voerly Machinery Technology Co., Ltd. diadegkeun dina Juni 2002, bebas tina mesin qianrunshun departemén pasar luar negeri.Tempatna di Kota Changping, Kota Dongguan, Propinsi Guangdong, Cina.Éta mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi kalayan kamampuan komprehensif anu kuat dina pamrosésan bagian mesin presisi, desain fixture, pamekaran sareng produksi, sareng desain sareng pamekaran radiator.Prosés produksi utama na ngawengku CNC machining precision, CNC lathe processing, sarta Stamping ngabentuk, riveting, assembly, jeung sajabana produk ngalibetkeun: bagian alat médis processing, alat komunikasi processing, bagian mobil processing, produk militér processing, konektor bagian processing, radiator. processing modul jeung widang séjén.

Kalayan layanan kualitas luhur sarta reputasi alus, Wally tumuwuh steadily dina industri mesin precision CNC.Ieu mah ngan saukur terus ngaronjatkeun di processing bagian non-standar, tapi ogé nyieun kamajuan hébat dina processing modul precision, pamrosésan produk radiator, processing fixture precision, jeung sajabana, nyadiakeun layanan nilai-ditambahkeun pikeun konsumén pikeun ngalengkepan hiji-eureun ngayakeun.

diajar deui