пребарајте го вашиот домен

Добриот квалитет е добар карактер, добриот квалитет е потрагата по Voerly како и секогаш!

Корпоративна култура

Земајќи ја прецизната CNC обработка како носител, таа создава вредност за клиентите и ја реализира двојната жетва на духот на вработените и материјалната цивилизација.

Приказ на производот

Со висококвалитетна услуга и добра репутација, Wally постојано се развива во индустријата за прецизна обработка на CNC.

Гледај Повеќе
  • 1
  • 2
  • 3

Dongguan Voerly Machinery Technology Co., Ltd. е основана во јуни 2002 година, независно од одделот за странски пазар на машини Qianrunshun.Се наоѓа во градот Чангпинг, градот Донггуан, провинцијата Гуангдонг, Кина.Тоа е високотехнолошка компанија со силна сеопфатна способност за прецизно преработка на машински делови, дизајн на тела, развој и производство и дизајн и развој на радијатори.Нејзините главни производствени процеси вклучуваат CNC прецизна обработка, CNC обработка на струг и формирање на штанцување, занитване, склопување, итн. производите вклучуваат: обработка на делови за медицинска опрема, обработка на делови за опрема за комуникација, обработка на делови од автомобил, обработка на воени производи, обработка на делови за конектор, радијатор обработка на модули и други полиња.

Со висококвалитетна услуга и добра репутација, Wally постојано се развива во индустријата за прецизна обработка на CNC.Не само што продолжува да се подобрува во обработката на нестандардни делови, туку и прави голем напредок во обработката на прецизните модули, обработката на производи од радијатори, обработката на прецизни тела итн., обезбедувајќи услуги со додадена вредност за клиентите да ги завршат набавките еднократно.

научи повеќе