Култура

Корпоративна визија (ја одразува позицијата и верувањето на врвниот менаџмент)

A. Станете најконкурентен снабдувач во прецизната машинска индустрија

Б. Со одлична опрема и извонредна технологија да станете најдобар поддржувач на услуги во индустријата за прецизна обработка

В. Создадете висококвалитетен добавувач за професионална прецизна обработка

Корпоративна мисија:(со олицетворение на одредена општествена одговорност)

Земајќи ја прецизната CNC обработка како носител, таа создава вредност за клиентите и ја реализира двојната жетва на духот на вработените и материјалната цивилизација.

Политика за квалитет:ориентиран кон квалитет, извонредност;континуирано подобрување, задоволство на клиентите

Политика за животна средина:заштедете енергија и намалете го отпадот;заштита на земјата и спречување на загадување;

Треба да се придржуваме до законите и прописите, да се залагаме за зелено, да ја популаризираме обуката и да се подобруваме постојано.

Основни вредности:педантна работа, приходи и расходи, управување со интегритет, постигнување на клиенти.

„Клиент“ овде значи претставување клиенти, вработени, добавувачи, претпријатија и општество!

Бизнис филозофија:борба, иновација, пријателство и посветеност, прагматичен и ефикасен.

Борба:напорната работа е ставот на секој од нас да работи напорно.Штом олабавиме, ќе бидеме елиминирани.Затоа, нагласуваме дека треба да држиме чекор еден со друг, да поттикнуваме навремено надминување, да се спротивставиме да не размислуваме за напредок;

Развој и иновации:иновацијата може да го прошири просторот за опстанок на претпријатието.Врз основа на усогласеност со регулативите, сите вработени можат да учествуваат во многу области како што се системски иновации и процесни иновации преку обемни студиски активности, за да се реализираат сите иновации на персоналот;

Братство и посветеност:ориентирани кон луѓе е основната деловна филозофија на Jixin.Ние ја застапуваме семејната култура и дозволуваме членовите на семејството од целиот свет да се обединат и да се сакаат, да соберат сила, да бидат подготвени да придонесат, да си помагаат, да ја сакаат работата и да го сакаат Воли и да ја сметаат компанијата за дом;

Прагматично и ефикасно:со менталитет на единство, искрена соработка и никогаш не бегање од одговорност, целта можеме ефикасно да ја постигнеме.Преку ефективен механизам, можеме ефективно да комуницираме, координираме и совршено да го решиме проблемот, почнувајќи од крајот.