Si Kultura - Dongguan Walley Machinery Technology Co., Ltd.

Kultura

Vizioni i korporatës (pasqyron pozicionin dhe besimin e menaxhmentit të lartë)

A. Bëhuni furnizuesi më konkurrues në industrinë e përpunimit me saktësi

B. Me pajisje të shkëlqyera dhe teknologji të shkëlqyer për t'u bërë ofruesi më i mirë i shërbimit mbështetës në industrinë e përpunimit me saktësi

C. Krijoni furnizues të përpunimit me saktësi profesionale me cilësi të lartë

Misioni i korporatës:(me mishërim të përgjegjësisë së caktuar shoqërore)

Duke marrë përpunimin me saktësi CNC si transportues, ai krijon vlerë për klientët dhe realizon korrjen e dyfishtë të shpirtit të punonjësve dhe qytetërimit material.

Politika e cilësisë:i orientuar drejt cilësisë, ekselencës;përmirësim i vazhdueshëm, kënaqësia e klientit

Politika mjedisore:kurseni energji dhe reduktoni mbetjet;mbrojnë tokën dhe parandalojnë ndotjen;

Ne duhet të respektojmë ligjet dhe rregulloret, të mbrojmë gjelbërimin, të popullarizojmë trajnimin dhe të përmirësohemi vazhdimisht.

Vlerat thelbësore:puna e përpiktë, të ardhurat dhe shpenzimet, menaxhimi i integritetit, arritja e klientëve.

"Klient" këtu do të thotë të përfaqësosh klientët, punonjësit, furnitorët, ndërmarrjet dhe shoqërinë!

Filozofia e biznesit:luftë, inovacion, miqësi dhe përkushtim, pragmatik dhe efikas.

Lufta:puna e vështirë është qëndrimi i secilit prej nesh për të punuar shumë.Sapo të plogështohemi, do të eliminohemi.Ndaj theksojmë se duhet të mbajmë hapin me njëri-tjetrin, të inkurajojmë tejkalimet në kohë, të rezistojmë të mos mendojmë të bëjmë përparim;

Zhvillimi dhe Inovacioni:inovacioni mund të zgjerojë hapësirën e mbijetesës së ndërmarrjes.Me premisën e konformitetit me rregulloret, të gjithë punonjësit mund të marrin pjesë në shumë fusha si inovacioni i sistemit dhe inovacioni i procesit përmes aktiviteteve të gjera studimore, në mënyrë që të realizohet gjithë inovacioni i stafit;

Vëllazëria dhe përkushtimi:orientimi ndaj njerëzve është filozofia kryesore e biznesit të Jixin.Ne mbrojmë kulturën familjare dhe lejojmë anëtarët e familjes nga e gjithë bota të bashkohen dhe ta duan njëri-tjetrin, të mbledhin forcë, të jenë të gatshëm të kontribuojnë, të ndihmojnë njëri-tjetrin, ta duan punën dhe ta duan Wally-n dhe ta konsiderojnë kompaninë si shtëpinë;

Pragmatike dhe efikase:me mentalitetin e bashkimit, bashkëpunimit të sinqertë dhe asnjëherë mos shmangies së përgjegjësisë, mund ta arrijmë qëllimin me efikasitet.Nëpërmjet mekanizmit efektiv, ne mund të komunikojmë, koordinojmë dhe zgjidhim në mënyrë të përsosur problemin në mënyrë efektive, duke filluar nga fundi.