Историја

Историја на развој:

октомври 2002 година

Основан центар за истражување и развој на CNC струг, ангажиран во истражување и развој, дизајн, производство и продажба на CNC стругови;

март 2003 година

Воспоставивме центар за прецизна инспекција и последователно ја заменивме и купивме прецизна опрема за инспекција како што се сликар, дводимензионален висок метар и CMM, го подобруваме производствениот капацитет и способноста за контрола на квалитетот;

јуни 2009 година

Компанијата успешно го воведе системот за управување со квалитет ISO9001 за да ја направи секојдневната работа постандардизирана и рационализирана;

септември 2011 година

Серво вретеното беше успешно развиено и применето за голем број патентирани технологии;

март 2013 година

Успешно го помина сертификатот за системот за управување со квалитет ISO/TS16949 и почна да развива и продава автомобилски прецизни делови;

август 2016 година

Компанијата купи разновидна опрема за прецизна обработка, од прецизност на опремата до производствен капацитет во голема мера дополнет;

септември 2018 година

Компанијата успешно го воведе ISO14000 системот за управување со животната средина, дополнително ја стандардизираше способноста за контрола на животната средина на процесот на работа и воспостави концепт за научен развој

септември 2020 година

Dongguan Walley Machinery Technology Co., Ltd. е основана за да им обезбеди на клиентите едношалтерски решенија за метал, кои вклучуваат обработка, производство итн.