Si Historia - Dongguan Walley Machinery Technology Co., Ltd.

Historia

Historia e zhvillimit:

tetor 2002

Themeluar qendrën e kërkimit dhe zhvillimit të torno CNC, e angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin, projektimin, prodhimin dhe shitjen e tornove CNC;

mars 2003

Ne krijuam qendrën e inspektimit preciz, dhe zëvendësuam dhe blemë në mënyrë të njëpasnjëshme pajisje inspektimi precize si imazher, lartësimatës dy-dimensionale dhe CMM, duke rritur kapacitetin e prodhimit dhe aftësinë e kontrollit të cilësisë;

qershor 2009

Kompania prezantoi me sukses sistemin e menaxhimit të cilësisë ISO9001 për ta bërë punën e përditshme më të standardizuar dhe më të efektshme;

shtator 2011

Boshti i servo u zhvillua me sukses dhe u aplikua për një numër teknologjish të patentuara;

mars 2013

Kaloi me sukses certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO/TS16949 dhe filloi të zhvillojë dhe shesë pjesë të saktësisë së automobilave;

gusht 2016

Kompania ka blerë një shumëllojshmëri të pajisjeve të përpunimit me saktësi, nga saktësia e pajisjeve deri te kapaciteti i prodhimit është plotësuar shumë;

shtator 2018

Kompania prezantoi me sukses sistemin e menaxhimit mjedisor ISO14000, standardizoi më tej aftësinë e kontrollit mjedisor të procesit të funksionimit dhe vendosi një koncept zhvillimi shkencor

shtator 2020

Dongguan Walley Machinery Technology Co., Ltd. u krijua për t'u ofruar klientëve zgjidhje metalike me një ndalesë, që përfshin përpunimin, prodhimin, etj.