banner3-1(1)
banner1-1(6)
banner2-1(2)
沃尔利

Procesi i prodhimit dhe zhvillimit

  • Kërkesa e klientit
  • Skema teknike
  • Zbatimi i Projektimit
  • Testi i prototipit
  • pilot inxhinierik
  • Dorëzoni klientët

Shfaqja e produktit

Me shërbim me cilësi të lartë dhe reputacion të mirë, Wally zhvillohet në mënyrë të qëndrueshme në industrinë e përpunimit me saktësi CNC.

shikoni më shumë

rreth nesh

Rreth përshkrimit të fabrikës

çfarë bëjmë ne

Dongguan Voerly Machinery Technology Co., Ltd. u krijua në qershor 2002, e pavarur nga departamenti i tregut të makinerive qianrunshun jashtë shtetit.Ajo është e vendosur në Changping Town, Dongguan City, Provinca Guangdong, Kinë.Është një kompani e teknologjisë së lartë me aftësi të forta gjithëpërfshirëse në përpunimin e pjesëve të makinerive precize, projektimin, zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve, si dhe projektimin dhe zhvillimin e radiatorëve.Proceset e tij kryesore të prodhimit përfshijnë përpunimin me saktësi CNC, përpunimin e tornosë CNC dhe formimin e stampimit, thumbat, montimin, etj. Produktet përfshijnë: përpunimin e pjesëve të pajisjeve mjekësore, përpunimin e pjesëve të pajisjeve të komunikimit, përpunimin e pjesëve të automobilave, përpunimin e produkteve ushtarake, përpunimin e pjesëve lidhëse, radiatorin përpunimi i modulit dhe fusha të tjera.

Me shërbim me cilësi të lartë dhe reputacion të mirë, Wally zhvillohet në mënyrë të qëndrueshme në industrinë e përpunimit me saktësi CNC.Ai jo vetëm që vazhdon të përmirësohet në përpunimin e pjesëve jo standarde, por gjithashtu bën përparim të madh në përpunimin e moduleve precize, përpunimin e produktit të radiatorit, përpunimin e pajisjeve precize, etj., duke ofruar shërbime me vlerë të shtuar për klientët për të përfunduar prokurimin me një ndalesë.

më shumë >>

Ne jemi Makineri XiaoKang!

Dongguan Voerly Machinery Technology Co., Ltd. u krijua në qershor 2002, e pavarur nga departamenti i tregut të makinerive qianrunshun jashtë shtetit.Ajo është e vendosur në Changping Town, Dongguan City, Provinca Guangdong, Kinë.

Lajme

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Si duhet të zgjedhim me saktësi CNC me cilësi të lartë ...

Burimet kryesore të furnizuesit me cilësi të lartë të industrisë së përpunimit mekanik janë të përqendruara në ...

A e mbulon mbulesa mbrojtëse...

Siç e dimë të gjithë, qendra e përpunimit cnc është një pajisje e përpunimit të prerjes me shpejtësi të lartë, boshti i saj sp...
më shumë >>

Llojet e makinerive me pesë boshte...

Shumica e qendrave të përpunimit të pesë akseve miratojnë strukturën 3 + 2, domethënë XYZ tre lëvizje lineare një ...
më shumë >>