Lajme

Informacioni i industrisë

 • Pse vizatimi 2D është i rëndësishëm kur porosisni pjesë nga një prodhues?

  Skedarët dixhitalë 3D kanë ndryshuar mënyrën se si inxhinierët punojnë me prodhuesit.Inxhinierët tani mund të dizajnojnë një pjesë duke përdorur softuerin CAD, t'i dërgojnë skedarin dixhital një prodhuesi dhe t'i kërkojnë prodhuesit ta bëjë pjesën direkt nga skedari duke përdorur teknika dixhitale të prodhimit si përpunimi CNC.Por gjithsesi...
  Lexo më shumë
 • Pse të zgjidhni përpunimin CNC për të prodhuar prototipin ose mostrat?

  Pavarësisht nga procesi i prodhimit të përdorur për krijimin e pjesës së përdorimit përfundimtar, përpunimi CNC përdoret gjerësisht nga projektuesit si një mjet për të krijuar prototipa të fazës së hershme dhe të vonë me kohë të shkurtra kthese.Prototipi CNC i lejon dizajnerët të përsërisin me shpejtësi idetë pa kosto mjetesh ose kohë pritjeje....
  Lexo më shumë
 • Si të trajtoni prodhimin e pjesëve mekanike.

  Ka vetëm 4 hapa të thjeshtë për të shkuar me përpunimin CNC: 1/Ngarko një skedar CAD ose një skedar PDF Për të filluar, thjesht plotësoni disa informacione dhe ngarkoni një skedar 3D CAD ose PDF.2/Analiza e kuotave dhe dizajnit Do të merrni një ofertë brenda 24 orëve dhe ne do t'ju dërgojmë dizajn për prodhimtari (DFM) një...
  Lexo më shumë
 • Dallimi midis funksioneve të përpunimit të qendrës së përpunimit

  Qendra e përpunimit CNC Është një mjet automatik me efikasitet të lartë i përshtatshëm për përpunimin e pjesëve komplekse, i cili përbëhet nga pajisjet mekanike dhe sistemi i kontrollit numerik.Mund të thuhet se është një nga makineritë CNC në botë, me rendimentin më të lartë dhe aplikimin më të gjerë...
  Lexo më shumë
 • Rreth filetimit të përpunuar

  Vidhat janë një nga aplikimet e rëndësishme të qendrave të përpunimit CNC, dhe cilësia dhe efikasiteti i tyre i përpunimit ndikojnë drejtpërdrejt në cilësinë e përpunimit të pjesëve dhe efikasitetin e prodhimit të qendrës.Me përmirësimin e performancës së qendrave të përpunimit dhe përmirësimin e prerjes...
  Lexo më shumë
 • Përpunimi me CNC i profileve të aluminit

  Përpunimi me CNC i lidhjeve të aluminit i përket përpunimit të profileve të aluminit.Në përgjithësi, përpunimi CNC i referohet përdorimit të kontrollit dixhital kompjuterik të përpunimit me precizion, tornove të përpunimit CNC, makinave bluarëse të përpunimit CNC, veglave të makinerive të përpunimit CNC, bluarjes së përpunimit CNC ...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni një qendër të përpunimit të portave

  Ekzistojnë llojet kryesore të mëposhtme kur blini një qendër të përpunimit të portave: 1. Për të matur dhe komentuar qendrën e përpunimit të portave nga tre aspektet e stabilitetit, fizibilitetit dhe ekonomisë.Tajvani ka prodhuar qendra të përpunimit të dorezave të paktën 10 vjet më herët ose edhe më gjatë se Kina.Th...
  Lexo më shumë
 • Aplikimi i pajisjeve të përpunimit me 4 boshte

  Aktualisht, ka shumë metoda dhe pajisje të përdorura në qendrat e përpunimit, ndër të cilat qendrat e përpunimit me katër akse CNC janë metoda të zakonshme të përpunimit.Fillimisht, në përgjithësi u përdor përpunimi me tre boshte.Për sa i përket performancës, funksionit dhe përshtatshmërisë, përpunimi me katër boshte është më i mirë.Sot, le&#...
  Lexo më shumë
 • Kontrolli i cilësisë gjatë përpunimit (IPQC, kontrolli i cilësisë së procesit Input)..

  Sa i përket pajisjeve të përpunimit CNC, CNC ka më shumë përparësi sesa pajisjet tradicionale të përpunimit.Në procesin e përpunimit CNC, përpunimi me CNC është më i mirë për sa i përket saktësisë dhe efikasitetit të përpunimit të produktit.Përdoret për kohë ndihmëse si materialet e sipërme dhe të poshtme, matje, vegla c...
  Lexo më shumë
 • Avantazhet e profileve të aluminit të përpunimit CNC

  Përpunimi CNC kryhet në një vegël makine CNC dhe pajisjet e përpunimit CNC për profilet e aluminit janë përgjithësisht një vegël e gjatë makine CNC.Gjatësia mund të arrijë 6 metra.Le të flasim për avantazhet e profileve të aluminit të përpunimit CNC.Ka shumë procese të përpunimit si p.sh.
  Lexo më shumë
 • Interpretimi i teknologjisë së përpunimit të produkteve të aluminit

  Alumini është materiali metalik më i përdorur dhe më i gjithanshëm në metalet me ngjyra, dhe gama e aplikimit të tij po zgjerohet vazhdimisht.Ka shumë lloje të produkteve të aluminit të prodhuara nga materiale alumini.Statistikat tregojnë se ka nevoja të ndryshme nga industria e dekorimit të ndërtesave...
  Lexo më shumë
 • Si të siguroheni që furnizuesi CNC ta kryejë procesin pa probleme?

  Në fakt, përpunimi i pjesëve është ndonjëherë një gjë më e rëndësishme, sepse nëse përpunimi i pjesëve nuk bëhet mirë, është lehtësisht si të shkaktohet dhe mund të sjellë energji elektrike gjatë përdorimit, dhe gjithashtu mund të jetë e lehtë telashet.Ka një problem që nuk mund ta përdorni me besim, ndaj duhet të...
  Lexo më shumë
123Tjetra >>> Faqe 1/3