produkt

  • Stamping Aluminum

    Stampim alumini

    Përparësitë e stampimit të pjesëve Meqenëse përpunimi i shtypjes kryhet shpesh në temperaturën e dhomës, ai quhet gjithashtu stampim i ftohtë.Formimi me stampim është një nga metodat e përpunimit të metaleve me presion.Është një teknologji inxhinierike e formimit të materialit bazuar në teorinë e deformimit të plastikës së metalit.Lëndët e para për përpunimin e stampimit janë përgjithësisht fletë ose shirit, prandaj quhet edhe stampim i llamarinës.(1) Saktësia dimensionale e pjesëve të stampimit garantohet nga kallëpi dhe ka të njëjtën ...