Si Rreth nesh - Dongguan Walley Machinery Technology Co., Ltd.

Rreth Nesh

Dongguan Walley Machinery Technology Co., Ltd. u krijua në qershor 2002, e pavarur nga departamenti i tregut të makinerive qianrunshun jashtë shtetit.Ajo është e vendosur në Changping Town, Dongguan City, Provinca Guangdong, Kinë.Është një kompani e teknologjisë së lartë me aftësi të forta gjithëpërfshirëse në përpunimin e pjesëve të makinerive precize, projektimin, zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve, si dhe projektimin dhe zhvillimin e radiatorëve.Proceset e tij kryesore të prodhimit përfshijnë përpunimin me saktësi CNC, përpunimin e tornosë CNC dhe formimin e stampimit, thumbat, montimin, etj. Produktet përfshijnë: përpunimin e pjesëve të pajisjeve mjekësore, përpunimin e pjesëve të pajisjeve të komunikimit, përpunimin e pjesëve të automobilave, përpunimin e produkteve ushtarake, përpunimin e pjesëve lidhëse, radiatorin përpunimi i modulit dhe fusha të tjera.

motllin

Me shërbim me cilësi të lartë dhe reputacion të mirë, Wally zhvillohet në mënyrë të qëndrueshme në industrinë e përpunimit me saktësi CNC.Ai jo vetëm që vazhdon të përmirësohet në përpunimin e pjesëve jo standarde, por gjithashtu bën përparim të madh në përpunimin e moduleve precize, përpunimin e produktit të radiatorit, përpunimin e pajisjeve precize, etj., duke ofruar shërbime me vlerë të shtuar për klientët për të përfunduar prokurimin me një ndalesë.

Sigurimi i cilësisë

Ne i përmbahemi gjithmonë parimit për t'u ofruar klientëve produkte me cilësi më të mirë në bazë të çmimeve të arsyeshme.Ne kontrollojmë cilësinë e produktit duke kombinuar "parandalimin" dhe "inspektimin", sigurojmë teknologji të sigurt dhe të besueshme të kontrollit të cilësisë për prodhim, përcjellim përpunimin me precizion CNC, hedhjen me precizion dhe përpunimin e stampimit dhe përfundojmë besimin tuaj.

Arsimi dhe trajnimi është mënyra më e mirë për të siguruar prodhimin e talenteve.Ne mbajmë rregullisht seminare cilësore dhe takime mësimore cilësore për të përmirësuar aftësitë profesionale të personelit cilësor, për të zotëruar teknologjinë më të fundit dhe për të përmbushur kërkesat e aftësive të posteve të ndryshme.

 

Cilësia e mirë është një karakter i mirë, cilësia e mirë është ndjekja e Wally si gjithmonë!

DSC_0031
DSC_0077
DSC_0037