Lajme

CNC aluminiPërpunimi i profilit është përdorimi i materialeve të përpunimit të përpunimit automatik të torno CNC, është metoda kryesore e përpunimit të prodhimit të përpunimit të pjesëve me saktësi, për shkak të shpejtësisë së përpunimit, saktësisë së lartë, procesit të përpunimit të përshtatshëm, përdoret nga shumica e ndërmarrjeve të industrisë.

DSCF6743
Çeliku për bluarje me precizion CNC
Përpunimi me precizion CNC (16)

Përpunimi i grupeve të pjesëve të profilit të aluminit CNC duke përdorur qendrën e përpunimit CNC kryesisht ka avantazhet e mëposhtme:

1. Saktësia më e lartë e përpunimit të qendrës së përpunimit CNC mund të arrijë ± 0.01 mm, me madhësi të saktë dhe gabim të vogël.

2. Shpejtësia e shpejtë e përpunimit, përpunimi në grup i pjesëve precize, transporti më i shpejtë një ditë.

3. Procesi i përpunimit është i përshtatshëm;Qendra e përpunimit CNC mund të përfundojë përpunimin e shumëfishtë në të njëjtën kohë, për të shmangur shtrëngimin e shumëfishtë dhe proceset e tjera komplekse.

4. Trajtimi i sipërfaqes;disa pjesë precize kanë kërkesa të larta për përfundimin e sipërfaqes, dhe qendra e përpunimit CNC siguron përfundimin e sipërfaqes së produktit.

5. Procesi i veçantë manual;sipas mjedisit të përdorimit të produktit, lustrim, oksidim, lyerje, gdhendje me lazer, printim në ekran, spërkatje pluhur dhe procese të tjera speciale për të zgjatur jetën e shërbimit të pjesëve.


Koha e postimit: Tetor-18-2022