Lajme

Siç e dimë të gjithë,përpunimi cncqendra është një pajisje e përpunimit të prerjes me shpejtësi të lartë, shpejtësia e boshtit të saj mund të arrijë 8000-10000 rpm/min.Sapo të ndodhë një aksident gjatë funksionimit me shpejtësi të lartë, ai shpesh do të shkaktojë pasoja shumë të rënda, kështu që mbulesa mbrojtëse e qendrës së përpunimit është një pajisje mbrojtëse e domosdoshme.Materiali i llamarinës së qendrës së përpunimit ka kundërpërplasje të fortë, kryesisht prej pllake të mbështjellë të ftohtë dhe pllakë të galvanizuar, e cila është prerë, e çarë, fllanxha, stampuar, shpuar, formuar, brinjë dhe procese të tjera, dhe sipërfaqja është pjekur. me trajtimin e bojës.

Sipas llojit të rolit, mburoja e qendrës së përpunimit cnc mund të ndahet në mbrojtje të brendshme dhe mbrojtje të jashtme, nga kuptimi i fjalëpërfjalshëm nuk është e vështirë të kuptohet, mbrojtja e brendshme është kryesisht për të mbrojtur komponentët thelbësorë të mjetit të makinës, të tilla si binarët udhëzues, vidhos, roli është të parandalojë bartjen e hekurit dhe ftohësin të shkaktojnë dëm, kështu që materiali do të zgjedhë një pllakë çeliku më të mirë.Mbrojtja e jashtme është kryesisht për të garantuar sigurinë e operatorit, mund të ndajë zonën e përpunimit dhe izolimin e operatorit.

Për të bërë përpunimi cncMburoja qendrore mund të zgjasë dhe të ruajë sigurinë, puna e mirëmbajtjes ditore është sigurisht e domosdoshme, mirëmbajtja e qendrës së mburojës së përpunimit CNC përmban kryesisht pikat e mëposhtme: A: faza e instalimit për të bërë një punë të mirë të pozicionimit të punës.

Përgjigje: faza e instalimit për të bërë një punë të mirë të pozicionimit, çdo sipërfaqe pozicionimi i pajisjes duhet të korrespondojë me origjinën e qendrës së përpunimit, madhësia e koordinatave të jetë e saktë.

B: përpunimi ditor, goditja e boshtit brenda pjesës së punës duhet të përpunohet e gjitha.

C: Orientimi i montimit të pjesës është në përputhje me drejtimin e sistemit të koordinatave në programim.Instalimi i orientimit duhet të reduktohet ndërsa komponenti është me ngurtësi më të lartë.

D: Në operacionet e qendrës së përpunimit me shumë boshte, duhet të merret parasysh tabela.Meqenëse tabela do të lëvizë, do të qëndrojë lart, do të pushojë dhe do të rrotullohet, dizajni i pajisjes duhet të merret parasysh për të parandaluar ndërhyrjen hapësinore midis pajisjes dhe makinës.

Pavarësisht se si përditësohet dhe përsëritet memoria e përpunimit, siguria është gjithmonë tema e parë, bëni një punë të mirë të mbrojtjes së qendrës së përpunimit CNC në mënyrë që të përpunoni në mënyrë më të sigurt dhe efikase pjesën e punës, për të garantuar sigurinë e punonjësve dhe sigurinë e bërthamës komponentët e makinës është bërë gjithashtu një lidhje shumë e rëndësishme.

Ltd. është e përkushtuar që përpunimi i qendrës së përpunimit cnc me precizion të lartë ka pasur më shumë se pesëmbëdhjetë vjet përvojë, kompania ka një torno të tipit CNC, tip thikë në këmbëTorno CNC, si dhe qendra e përpunimit cnc me precizion të lartë dhe makina e përpunimit të përbërë më shumë se dyqind komplete, mund të përballojnë një sërë industrish, personalizim të pjesëve precize dhe prodhim masiv, pyetje të mirëseardhura.


Koha e postimit: Tetor-19-2021